Fractional Needle Therapie

Fractional Needle

Vooral de dunne,kwetsbare delen in uw gezicht en hals zijn gevoelig voor rimpelvorming. Door de blootstelling aan schadelijke omgevingsfactoren zoals UV-straling en vervuiling kan de huid zonder goede verzorging extra snel verouderen.

fractional_needle

De hals wordt vaak vergeten in de dagelijkse verzorging, maar ook deze plaats op uw lichaam verdient absolute aandacht. Door de fractional needle therapie is dè unieke therapie die de voorkoming en de bestrijding van rimpels in uw gezicht, hals en littekens wonderbaarlijk laat verdwijnen.

Bij een gewone permanente make-up naald staan de afzonderlijke naaldjes dicht tegen elkaar geplaatst. De fractional needle is een 7-punt naald waarbij de naalden 1,5 millimeter uit elkaar staan. Tevens drukt de fractional module actief Hyaluronzuur in de huid.
fractional_needling_beforeBij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door de minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierde plekken in het gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met fractional needle duurt ongeveer 15 minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat. Je komt om de 6 á 8 weken terug voor een vervolgbehandeling totdat het resultaat behaald is, zonder kuurverband.

fractional_needling_after

Bij het intake gesprek zal er een behandelplan opgesteld worden voor zowel de thuisbehandeling als voor de studiobehandelingen

Fractional needle is het meest effectief bij:

*  Fijne lijntjes rond de mond, wangen,hals en decolleté

*  Littekens

*  Specifieke vormen van striae