Nazorg Fractional Needle

Nazorg instructies Fractional needle

Na de behandeling
Na de ingreep kunt u meteen naar huis. Soms is de huid nog gedurende de eerste 24 uur een beetje rood.
Wanneer u last heeft van een branderig gevoel, kunt u uw huid thuis koelen met een natte doek of lekker smeren met de verkoelende en hydraterende gel. Er kan sprake zijn van enige roodheid en soms een vol gevoel in de huid. Na één of twee dagen is dit meestal weer verdwenen.

Na de behandeling mag u uw huid zes weken niet blootstellen aan de zon. Wij raden u aan voortaan een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor van goede kwaliteit te gebruiken.

U start de thuis behandeling:

De Meso Roller is een cilinder met 200 minuscule naaldjes, die in uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt.
Dubbele werking:
* De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Meso Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na 1 week dat de lijntjes en rimpels vervagen.
* De 200 naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes e.d. 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken. Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen en je ziet het.

De Meso roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot China_skin_needling_derma_roller_handle201152421540610aanmaak van collageen en elastine. U merkt het al binnen een week, door de gelijktijdige werking van het Hyaluronzuurserum wordt uw huid voller, gladder en strakker.

Door de behandeling thuis met de meso roller zijn ook uw verzorgingsproducten als creme´s en ampullen veel effectiever omdat de werkstoffen simpelweg op de juiste plaats komen en veel beter hun werk kunnen doen.
– Eerst zeer goed reinigen, uw huid peelen of scrubben, goed afspoelen, droogdeppen.
– Met de roller rolt u over uw gezicht, zodat u wel wat voelt maar niet bloed.
– Uw ampul inmasseren,
– de gel inmasseren,
– weer met de roller rolt u over uw gezicht, zodat u wel wat voelt maar niet bloed,
– hierover de creme,
– overdag bij zon de sunblock tot 6 weken na de behandeling.