Menu Sluiten

Piercing

Voor het zetten van piercings ben je bij ons aan het juiste adres. Piercing is onze passie
Onze piercers zijn professioneel opgeleid en hebben goede kennis van de anatomie  en blijven op de hoogte van de nieuwste hygiene regels, technieken en sieraden trends. Wij zetten dan ook enkel piercings als de anatomie zich daar voor leent
Voor het waarborgen van uw privacy en het verlenen van een goede service hebben wij een afgesloten piercing ruimte
Modern Body Studio Angie stelt hoge eisen aan hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Het is belangrijk dat jij als klant je ten alle tijden op je gemak voelt. 
Wij streven naar hoge kwaliteitsproducten en willen ons daarmee onderscheiden van andere piercing studio’s.
Door het bieden van hogere kwaliteit sieraden kunnen wij je meer plezier garanderen van je piercings!       
Wij piercen alleen met implant grade titanium ( TI 6 AL4V ELI ASTM 136 F) Internally threaded ( inwendig schroefdraad) of threadless of vanaf 14K goud Internally threaded of threadless.
Met de jaren is gebleken dat dit materiaal en met deze sluiting je een betere kans geeft op genezing ( zoals nikkelvrij) het een soepele doorvoer geeft (beschadigd niet het weefsel). Onze voorraad sieraden komen dan ook uitsluitend van erkend goedgekeurde sieraden distributeurs.  

Toestemming formulier 

Iedereen ( ook 18+) die bij ons een behandeling krijgt, dient eerst een toestemmingsformulier in te vullen en te ondertekenen. In dit formulier wordt je op de hoogte gesteld van informatie en de risico’s van de behandeling. Er wordt  gevraagd hoe je  gezondheid is en naar eventuele ziektes/aandoeningen en medicijnen die van invloed kunnen zijn op het zetten van een piercing. Daarna vragen wij om je gegevens en I.D bewijs en sluit je af met een handtekening. Dit alles voor jouw en onze veiligheid. 
Je krijgt automatisch een kopie van jouw ingevuld toestemmingsformulier via mail, zo kunt je het altijd terug lezen.

Via studio tablet / telefoon

Het toestemmings formulier kun je invullen via de studio tablet in de studio, vooraf aan behandeling of scan deze QRcode en vul het via je eigen telefoon in.
( Geef bij de balie aan, dat u het al reeds ingevuld hebt )

Piercing proces

Je bent altijd welkom om binnen te stappen in de studio voor  vrijblijvend informatie of vragen.
Als eerste nemen we uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden voordat we gaan piercen.
Zodra de gewenste piercing bekend is, kun je je sieraad in de vitrine uitzoeken, mits deze niet in voorraad is zal deze  dan ook eerst gesteriliseerd worden via de statim 2000.
Intussen krijg je van ons de studio tablet waar je de toestemming verklaring kunt inlezen waarin staat dat je op de hoogte bent van de risico’s,  dat je verklaart gezond te zijn en ondertekend, Let wel, geen I.D. bij, geen piercing. 
Nadat je alles hebt ingevuld wordt je gehaald uit de wachtkamer en gaan we naar de afgesloten piercing ruimte.
Er mag altijd een ouder/voogd of vriend/vriendin mee.
Nadat de spullen klaargelegd zijn en je plaats hebt genomen in de behandelstoel, wordt het hele proces en nazorg mondeling aan je uitgelegd.
( Bij het zetten van verse piercings wordt er altijd rekening gehouden met eventuele zwelling die kan ontstaan bij een nieuwe piercing. Bepalend van de soort piercing zal er een juiste lengte worden geadviseerd.)
De gewenste plek geef je aan en wordt  gedesinfecteerd, waarna er met een marker een stip wordt gezet. Hierna kun je nog in de spiegel kijken en eventueel wijzigen. Bepalend van de soort piercing neem je plaats op de behandelstoel en wordt meestal de plek afgedekt. Bepalend van de soort piercing is het mogelijk dat er extra hulp tools nodig zijn, ook ligt het aan de soort piercing of er met een canule naald of met een blade gepiercet wordt.
80% van de gezette piercings gebeurd met de freehand piercing techniek ( zonder gebruik van extra tools)
Nadat we beide er klaar voor zijn,  wordt de naald op de juiste plek door het lichaam gestoken.
-bij het gebruik van een canule zal de naald direct weer teruggetrokken worden, waardoor er een plastic rietje achter blijft, hierop wordt het sieraad geplaatst aan de achterkant van het rietje, door het rietje uit het verse gaatje te trekken blijft het sieraad in het gaatje achter.
-bij gebruik van een blade, deze is vlijmscherp en zal soepel door het weefsel gaan, zal het sieraad middels een mini tapertje soepel in het nieuwe gaatje  worden getransfereert. Nadien wordt het voorkantje van de piercing er op geschroefd of gedrukt ( bepalend welke sluiting de gekozen piercing heeft)
De piercing wordt nu nagekeken en schoongemaakt.
Nu mag je je nieuwe aanwinst in de spiegel bekijken. Bij sommige nieuwe piercings zit er een wissel sieraad in de prijs  inbegrepen. In de nazorg folder die je mee krijgt zal genoteerd worden welke  soort piercing, de maten en wanneer te wisselen/ te downsizen 
In ieder geval mag je altijd contact opnemen of langskomen als je het zelf niet vertrouwd, twijfelt of niet meer weet wat je moet doen. Horen we niks, dan zien we je graag terug na 6 tot 8 weken voor een gratis check up.
Modern Body Studio Angie piercet geen zelf meegebrachte sieraden. Pas nadat de wond geheel is genezen mag je het standaard sieraad vervangen door eigen sieraad (zie genezingstijden bij nazorg).Bij het plaatsen van een zelf gebrachte sieraad rekenen we een tarief. Koop je een sieraad uit de studio, plaatsen we deze gratis

Leeftijd

Modern Body Studio Angie behandelt kinderen vanaf 6 jaar en tot  12 jaar enkel voor oorgaatjes uitsluitend in bijzijn en met toestemming van ouder of voogd.
In het geval de persoon die door Modern Body Studio Angie wenst te worden behandeld in de leeftijd tussen de 13 en de 16 jaar is en weloverwogen deze beslissing heeft genomen, vind de behandeling/ levering uitsluitend plaats  met  toestemming en in aanwezigheid van diens ouder of voogd. In dat geval geldt de ouder of voogd als opdrachtgever.
Voor tepelpiercing of intiempiercing moet je minimaal 18 jaar zijn!
Modern Body Studio Angie heeft altijd het recht om van de opdrachtgever een geldig legitimatie te vragen en daarvan kopieën te maken en te bewaren. Indien de opdrachtgever geen geldig legitimatiebewijs heeft, of onzeker overkomt heeft de studio het recht om de opdracht te weigeren.

Prijzen

Omdat er steeds meer keuze is in sieraden van implant grade titanium kan de eindprijs enorm variëren  aan het soort gekozen sieraad.
Iedereen heeft een andere smaak en voorkeur als het aankomt op sieraden.
Hieronder zie je dan ook enkel de prijs van het piercen ( piercingfee) incl een achterkantje ( labret/staafje) 

Een sieraad end varieert in prijs vanaf € 16,- voor een gewoon balletje of € 150,- voor een 14k goud swarovski sieraad end.
 In de prijslijst hieronder zie je enkel de prijs voor het zetten  van een piercing incl staafje ( labret/ achterkantje) dus niet het sieraad knopje/ end

Wij werken enkel met high end sieraden, Hoge kwaliteit implant grade titanium!

Bij meerdere piercings tegelijk wordt er korting gegeven.
Studenten krijgen enkel op vertoon van studentenpas 5% korting!
Studenten met de RASA discount card krijgen 10% korting
Wil je anders dan gebruikelijk, oorprojecten, Triple piercings, surface projecten? vraag in de studio voor de mogelijkheden en prijzen.
Let op: Tong piercings worden enkel in de ochtend of begin de middag gezet ivm eventuele zwelling!
Deze prijzen zijn enkel het tarief voor het piercen. Sieraad end (knopje) NIET  inbegrepen!

Diensten:

Gezichts piercings:

Oor piercings:

Intiem piercings: