Het product

Bepanthen Tattoo Zalf bevat een hoge concentratie dexpanthenol en ondersteunt het natuurlijke huidherstel van de getatoeëerde huid. Door de speciale samenstelling vormt de zalf een beschermend laagje op de huid. Het doorzichtige laagje sluit de huid niet af en laat haar ademen. De getatoeëerde huid wordt beschermd en haar natuurlijke kracht en evenwicht blijft behouden. De zalf is zorgvuldig samengesteld en bevat geen kleurstoffen, conserveermiddelen, parfum of parabenen. Bepanthen Tattoo Zalf is de nr.1 in tattoo nazorg en wordt aanbevolen door tattoo artiesten. 

Bepanthen bevat dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.

Hoe werkt het?

Bepanthen Tattoo Nazorg Zalf beschermt en herstelt de getatoeëerde huid.

Gebruik

Breng de zalf 2 tot 4 keer per dag dun aan op de tattoeage. De zalf vormt een transparant laagje.Niet gebruiken op open huid. Voor uitwendig gebruik, vermijd contact met de ogen.

Ingrediënten

Gezuiverd water, wolvet, vloeibare paraffine, witte zachte paraffine, amandelolie, dexpanthenol 5%, protegin X, witte bijenwas, cetyl- en stearylalcohol (witte wasachtige substantie).

Meer over
Bepanthen, al 75 jaar liefde voor de huid, al meer dan 15 jaar in Nederland. Bij Bepanthen vinden wij de huid fascinerend. Wij beschermen, verzorgen én herstellen de huid samen met professionals, zodat onze producten alleen ingrediënten bevatten die goed zijn voor de huid. Niets meer, niets minder. Bepanthen is wereldwijd én in Nederland de nummer 1 in de categorie medicinale huidverzorging