Tattoo

Wij bij Modern Body Studio Angie streven naar het perfecte plaatje. 

Wij staan garant voor Kwaliteit , Persoonlijke aandacht, Hygiene,  unieke  ontwerpen in een ontspannen sfeer.
Onze gepassioneerde artiesten variëren in stijl waardoor wij een ruim aanbod hebben, en de juiste artiest bij de klant kunnen plaatsen.

Het welzijn van onze klanten staat hoog in het vaandel, daarom werken we zo aseptisch mogelijk, gebruiken we alleen goedgekeurde materialen en apparaten. Ook zullen we je alles uitleggen vóór en tijdens de procedure en je achteraf een uitgebreide schriftelijke nazorg instructie meegeven.

Modern Body Studio Angie vind dat elk tattoo uniek en persoonlijk moet zijn, daarom werken wij niet met voorbeeld boeken. Voor inspiratie en ideeën gebruiken wij internet. Je kan een eigen foto/plaatje, idee/ontwerp meenemen, om jouw tattoo wens beter in beeld te brengen.
Ook kunnen onze artiesten een custom ontwerp voor je maken.

Je bent bij ons altijd welkom voor meer informatie en / of oriëntatie gesprek zodat je kan zien en beleven wat we voor jou kunnen betekenen.

Voor tekst tattoos verwijzen we je  naar www.dafont.com, hier kun je kiezen uit allerlei lettertypes, we hoeven dan enkel de naam van het soort lettertype te hebben, en kunnen het in de studio uitprinten en vergroten en verkleinen naar jouw wens.

Ook kun je bij onze artiesten terecht voor advies, cover-ups, en Fresh-ups 

Ballen machine

Voor de mensen met lef of van uitdaging houden hebben wij ook een Tattoo Ballen machine in de studio ( klik hier voor meer informatie)

Garantie

Wij bieden een garantie van 3 maanden op je tattoo,
voor een touch up kun je terecht 4 weken na het zetten.

Afspraak

Wij werken op afspraak. Om zo alle nodige tijd voor u te reserveren.
Om een afspraak te maken kunt u bellen, mailen of persoonlijk langs komen.

Aanbetaling

Om een afspraak in te boeken in de agenda, vragen wij wel een Aanbetaling voor kleine tattoos is dit  € 35,-. voor een tattoo sessie  vragen wij € 50,-
Zodra deze aanbetaling binnen is, bevestigen we jouw afspraak, en reserveren we je datum en tijd in de agenda.
De aanbetaling wordt met het eindbedrag verrekend.
Voor het ontwerpen van b.v. een Maori of polynees e.d. vragen wij € 50,- t/m € 100,-
Dit i.v.m. meer tijd voor het ontwerpen, dit wordt niet aan het einde verrekend.

Verzetten, annuleren of vergeten?

Wilt je je afspraak verzetten of annuleren? Dan dien je dit minimaal 48 uur  ( 2 werkdagen) voor aanvang van afspraak te doen. Je aanbetaling blijft geldig. Doe je dit niet of kom/ wil je niet meer dan ben je je aanbetaling kwijt.
Als je om wat voor reden ook, een afspraak verzet of even niet in de gelegenheid bent om de tattoo te laten zetten. Dan blijft de aanbetaling 1 jaar geldig
( vanaf dat deze betaald is), daarna komt deze te vervallen en heb je geen recht meer op restitutie!

Walk Ins Welcome

Mits er ruimte is , en een artiest vrij is

Ontwerpen

Voor kleine ontwerpen wordt jouw tattoo ontwerp vooraf met je besproken en gemaakt / getekend
( waarna de tattoo gezet wordt) 

Voor grote ontwerpen, maken we eerst een aparte afspraak, hier kun je je idee/ wens persoonlijk door geven voor het ontwerp. ook de grote, de mogelijkheden en de prijs zal dan met je besproken worden. En wordt de datum van jouw tattoo sessie in de agenda geboekt.
Voor het ontwerpen van b.v. een Maori of polynees e.d. vragen wij € 50,- t/m € 100,-
Dit i.v.m. meer tijd voor het ontwerpen, dit wordt niet aan het einde verrekend 

De artiest zal jouw ontwerp op de datum van het zetten klaar hebben. Het uiteindelijke ontwerp kan altijd vooraf gaande bij afspraak nog aangepast worden naar uw wensen.
Na akkoord, zal de tattoo gezet worden

Toestemming formulier

Iedereen ( ook 18+) die bij ons een behandeling krijgt, dient eerst een toestemmingsformulier in te vullen en te ondertekenen. In dit formulier wordt je op de hoogte gesteld van informatie en de risico’s van de behandeling. Er wordt  gevraagd hoe je  gezondheid is en naar eventuele ziektes/aandoeningen en medicijnen die van invloed kunnen zijn op het zetten van een piercing. Daarna vragen wij om je gegevens en I.D bewijs en sluit je af met een handtekening. Dit alles voor jouw en onze veiligheid. 
Je krijgt automatisch een kopie van jouw ingevuld toestemmingsformulier via mail, zo kunt je het altijd terug lezen.

Via studio tablet kun je het  toestemmings formulier  invullen via de studio tablet in de studio, vooraf aan behandeling 

Tattoo proces

Nadat je tevreden bent met je keuze of ontwerp van de tattoo, zal de tatoeëerder jouw gekozen plaatje overtrekken op carbon papier. Waarna de juiste plek op het lichaam is gekozen zal deze de oppervlakte van je huid eerst worden ontsmet en zonodig onthaard middels wegwerp scheermesje. Hierna wordt het plaatje over gezet op je huid. het plaatje kan altijd nog verzet worden totdat klant tevreden is over de plek.

De tatoeëerder volgt hierbij ook strikt de hygiëne regels, een tatoeëerder zal zorgen dat alle benodigdheden van te voren klaar gezet is, zodat hij alles bij de hand heeft. Naalden komen uit steriele verpakking.

Als de klant tevreden is over de plaats van het plaatje, ( bepalend van de soort tattoo) zal de tatoeëerder eerst de buitenlijnen overtrekken, waarna het plaatje middels de klant zijn /haar wens ingekleurd zal worden.
Wanneer de tattoo klaar is, en de klant deze bewonderd heeft zal de plek afgedekt worden middels folie of sticker ( second skin) .
Goede
nazorg is zeer belangrijk voor een goed en mooi resultaat, je krijgt van ons de nazorg flyer mee, hierin staat hoe je de tattoo moet verzorgen, welke inkt is gebruikt en wat je wel en niet moet doen. 

 

Prijzen

Meest gestelde vraag, wat gaat dat kosten.
Wij werken niet met uurprijzen maar met een stukprijs, wat wel zo eerlijk is tegenover jou als cliënt. Zo weet je altijd direct waar je aan toe bent en krijg je geen verrassingen achteraf. 

Een tatoeage is handwerk en handwerk luistert enorm nauw.

Het is moeilijk een vaste prijs aan een tattoo te koppelen. Voor elk tattoo wordt vooraf met de klant een prijs afgesproken.
De prijs wordt bepaalt door: Ontwerp , de Grote, één kleur of meerdere kleuren, Details in tattoo, style, plaats en het aantal Uren werk.

Daarom is het ook belangrijk om persoonlijk langs te komen om je idee/ wens te bespreken, om jou een betere prijs indicatie te geven.
Via mail, msg of telefoon is het moeilijk om te schatten.

Nadat je tevreden bent met je keuze of ontwerp van de tattoo, zal eerst de prijs met je besproken worden. Zo weet je altijd direct waar je aan toe bent en krijg je geen verrassingen achteraf. Eenmaal de prijs gemaakt betekent dan ook dat die prijs  bindend is en we  overgaan tot tatoeëren.

Indicatie 

 Om toch een idee te krijgen
van onze prijzen:

( Let op! artiest bepaald de eind prijs van jouw ontwerp)

Start Tarief € 85,-
Start tarief geldt voor tattoos als bv een Klein outline hartje, een enkele letter of een mini design
A6 formaat vanaf € 130,-
Binnen de 10/15 cm vanaf ( bepalend van details/ontwerp)
A5 formaat vanaf € 200
Binnen de 15/20 cm vanaf (bepalend van details/ontwerp)
Mid sessie € 475,-
Meerdere uren achter elkaar tatoeëren
Dag sessie vanaf € 800,-
6 uur durende sessie
Sleeve vanaf € 850,-
Groot ontwerp / Maori / Polynees / Project

Leeftijd

Modern Body Studio Angie zet geen tatoeages onder de 16 jaar.

In het geval de persoon die door Modern Body Studio Angie wenst te worden behandeld in de leeftijd tussen de 16 en de 18 jaar is en weloverwogen deze beslissing heeft genomen, vind de behandeling/ levering uitsluitend plaats met toestemming en in aanwezigheid van diens ouder of voogd.
In dat geval geldt de ouder of voogd als opdrachtgever.

Zichtbare tatoeages zoals nek, hand, pols en gezicht worden niet gezet onder de 19 jaar.

Wij tatoeëren GEEN gezichten, NIET op geslachtsdelen en GEEN racistische/discriminerende tattoo’s.
Ook zetten wij niet op binnenkant vingers, voorkant nek.

Modern Body Studio Angie heeft altijd het recht om van de opdrachtgever een geldig legitimatie te vragen en daarvan kopieën te maken en te bewaren. Indien de opdrachtgever geen geldig legitimatiebewijs heeft, of onzeker overkomt heeft de studio het recht om de opdracht te weigeren.