Permanente make-up

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiëne module wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders.

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en de nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken.

Ook als je allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up dè oplossing.

Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en het zwemmen, uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en /of te corrigeren, welke 3 tot 5 jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer! Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer wilt missen.

“Wake up with make up” is het motto

Afspraak

Voor we met een behandeling kunnen beginnen  bieden wij je altijd eerst  een gratis en geheel vrijblijvend consult aan.
Tijdens dit consult  wordt de behandeling uitgelegd, kun je al je vragen stellen.
We bespreken je wensen, de risico’s, verdoving, kosten, kleurkeuze, nazorg en wat je wèl, en misschien nog belangrijker, wat je niet mag verwachten van de behandeling.

Indien je na het consult een PMU behandeling wilt,  dan kunnen we een afspraak reserveren in de agenda.

Verdoving Emla

Wanneer je voor jezelf beslist om permanente
make-up toe te gaan passen, is het fijn om hiervoor verdoofd te worden. Aangezien een verdoving een medische handeling en een geneesmiddel is mogen wij (alle permanente make-up studio’s) volgens de normen van de GGD niet meer in het bezit zijn van enige vorm van verdoving. Daarom moet je dit aanvragen bij jouw huisarts, en deze verdovingscrème op naam meenemen naar de studio. Waar de verdoving op de plek aangebracht wordt waar de behandeling gewenst is.

De Emla verdovingscrème is een verdoving die (mits) op tijd aangebracht goede resultaten geeft. Voor een wenkbrauw kun je Emla al 60 minuten voordat je in de studio bent al zelf aanbrengen en nogmaals na een half uur herhalen. De huid kan enigszins een beetje rood of wit worden. Dit is volkomen normaal. Wanneer je een behandeling wilt voor de ooglijnen wordt de verdovingscrème door de specialiste opgebracht in de studio.
Dus de Emla meenemen!

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliner wordt tussen de wimper haartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen oog make-up.

Hier wordt weer gekeken naar het model van het gezicht en de ogen, alsmede de oogopslag. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke smaak. De eyeliner kan zowel op het onder- als boven ooglid worden aangebracht.

Tijdsduur van de behandeling ca. 1,5 uur.
Alle behandelingen zijn inclusief 2de behandeling binnen 3 maanden.

 Prijzen
Permanente Make-up.

Er zijn altijd 2 behandelingen nodig, soms een derde voor een perfect resultaat.

Prijzen zijn inclusief 2de behandeling.

Consult / Intake gesprek Gratis
Tijdens dit consult  wordt de behandeling uitgelegd, kun je al je vragen stellen.
We bespreken je wensen, de risico’s, verdoving, kosten, kleurkeuze, nazorg en wat je wèl, en misschien nog belangrijker, wat je niet mag verwachten van de behandeling.
Eye liner ( onder ) € 180,-
Eye liner ( boven ) € 195,-
Eye liner ( onder & Boven ) € 350,-
Opfris behandeling € 120,-
Aangebracht door onze studio
Opfris behandeling € 160,-
Aangebracht door andere studio / specialiste
Permanente Make Up verwijderen Prijzen zie Tattoo laseren
Zijn je PMU wenkbrauwen verkeerd gezet, te donker voor een nieuwe behandeling of verkeerde pigment gebruikt. Wij laseren deze voor u

Leeftijd

Modern Body Studio brengt geen beauty tattoo aan bij personen onder de 16 jaar, ook niet met toestemming van ouder/ voogd.

Mits de persoon boven de 16 jaar is en de plaatsing weloverwogen heeft, vind de behandeling/ levering uitsluitend plaats met schriftelijke toestemming en in aanwezigheid van ouder of voogd. In dat geval geldt ouder of voogd als de opdrachtgever.

Modern Body Studio Angie heeft altijd het recht om van de opdrachtgever een geldig legitimatie te vragen en daarvan kopieën te maken en te bewaren. Indien de opdrachtgever geen geldig legitimatiebewijs heeft, of niet zeker overkomt, heeft de studio het recht om de opdracht te weigeren.