Tand kristallen

Het tandkristal is echt de trend van deze tijd.De kristallen die in de mond geplaatst worden
zijn van hoge kwaliteit ! De door ons gebruikte steentjes zijn gemaakt van Swarovski kristal.

Het kristal kan een maand tot zelfs langer dan een jaar blijven zitten.

Dit is afhankelijk van de eet- en drinkgewoontes en de zuurgraad van het speeksel van iemand. Er zijn zelfs gevallen waar hij 2 tot 6 jaar blijft zitten.

Er wordt niet geboord, je tand wordt niet beschadigt bij het plaatsen van een kristal en hij kan te allen tijden worden verwijderd.

Het is pijnloos. We gebruiken speciale tand lijm. Deze lijm wordt ook gebruikt door tandartsen en  is niet schadelijk voor de tand en ook niet voor de gezondheid. Het plaatsen duurt ongeveer 10 minuten.

De voorbereiding

Denk er aan dat als je een afspraak maakt je dit niet doet vlak voor dat je moet eten. Drink ook wat van tevoren. Dit omdat je na het plaatsen van het tandkristal minimaal 1 uur niet mag eten of drinken. Zorg ervoor dat je je tanden goed gepoetst heb!

 

Het aanbrengen van de tandkristal 

Eerst wordt de tand gereinigd met een speciale ontsmettende tand reiniger. Dan wordt er een druppel etch op de tand aangebracht. En weer schoongemaakt, waarna er een druppel lijm wordt aangebracht. Ook wordt er een druppel lijm op het steentje aangebracht. Het steentje wordt 20 seconden op de tand uitgehard via speciale lamp . Als  het tandkristal geplaatst is  dien je nog een minuutje met uw mond open te blijven zitten, zodat de lijm goed kan drogen. Tenslotte wordt de tand even na gereinigd.
Het is aan jou nu om er
zorg voor te dragen.

Tand kristal 1 stuk € 25,-
Swarovski
Tand kristal 2 stuks € 40,-
Swarovski
Tand kristal meerdere Prijs in overleg